₪65.00
כחולמים מעלה על נס את סיפורן של שתי משפחות אמריקניות – משפחת לרנר ומשפחת ורהפטיג – המתחבטות בסוגיית 'היכן יהודי צריך לגור?' בארץ ישראל – בה קדושת הארץ גוברת על הקשיים והסכנות? במרכז תורני, ליד המשפחה והחברים? או בתפוצות – שם כל יחיד מהווה כוח משמעותי?
בספר מרגש ודרמטי נפרס סיפור מרתק ומעמיק על החולמים העוזבים בית וקהילה, כאשר הם נכנסים להרפתקה בה ההצלחה כלל אינה מובטחת, ולא תמיד מתגשם החלום כמצופה.
ברגעי מתח גבוה, פעולת איבה או קטסטרופה טבעית, מתמודדים הגיבורים מול אתגרים שונים. בזמנים אחרים, עליהם להיאבק באתגרים פנימיים יותר; עודף ביטחון עצמי, חוסר רגישות לזולת, התמצאות בסבך הבירוקרטיה הישראלית, אי הבנות מתסכלות לצד משעשעות. כל זאת על רקע התגברות האינתיפאדה הראשונה בישראל.
הסופרת רחל פומרנץ מפתיעה ברגעים קסומים של דרמה ומתח אודות חלומות בלהה מול חלומות ורודים ומספרת בסגנונה הייחודי והמתובל בהומור דק על מערכות יחסים בין בני זוג והמשפחה מסביב; יחסי חרדים וחילונים במקום העבודה; שתלטנות והכרה פנימית; וגם על בחור המחפש שידוך עם בעיה רפואית.
זהו ספר חובה הן לקהל הישראלי שלראשונה נחשף מקרוב לאתגרים המתגלגלים לפתחם של העולים ארצה, והן לקהל האמריקני שהזדהה עם החוויות האמיתיות מקרוב. (שמואל ברקוביץ)
רחל פומרנץ היא מחברת הספרים עת לקרוע ועת לתפור, פרח בר, פרחי קקטוס, הרים סביב לה ועוד. כחולמים הוא ספרה השישי בעברית
המשלוח מגיע במהירות – 2–5 ימי עסקים עד הבית לכל אזורי הארץ.
עלות משלוח היא 30₪. בקנייה מעל 299₪ המשלוח חינם (למעט סטים קודש).
כן. לאחר השליחה נשלח מספר מעקב וקישור לעדכון סטטוס בזמן אמת.
מייד לאחר התשלום תקבלו מייל אישור + סיכום פריטים.
כן. ניתן להשלים הזמנה גם בטלפון לנוחות מלאה, על ידי בחירת האפשרות אשראי טלפוני.
כל ספר נארז בקפידה, כדי למנוע קיפול או פגיעה בדרך.
נעדכן מיד, נציע החזר מלא או ספר חלופי – ללא פגיעה בזמן המשלוח עבור שאר הפריטים.
בעמוד המוצר מוצג סטטוס מלאי עדכני, במידה והפריט אינו במלאי ניתן להירשם לקבלת עדכון אוטומטי למייל ברגע שהספר חוזר למלאי.
ניתן לשלם בכרטיס אשראי, או העברה בנקאית. אין אפשרות לשלם במזומן לשליח.
פונים אלינו עם תמונה, ומבצעים החלפה מהירה ללא עלות דרך אחת מחנויות הרשת.
המלאי הוא על פי הרשום במערכת. ייתכנו אי דיוקים קלים.
תמר ב. מירושלים –
מדהים!!!